Home News Klodian Calamani e peson keq ne burg, ja çfarë i bën sot të burgosurit sapo doli nga qelia

Klodian Calamani e peson keq ne burg, ja çfarë i bën sot të burgosurit sapo doli nga qelia

0
Klodian Calamani e peson keq ne burg, ja çfarë i bën sot të burgosurit sapo doli nga qelia

Me sa duket Klodian Calamanit po ia nxine jeten ne burg.

Mesohet se dy te burgosur qe emrat e tyre nuk behen te ditur kane qe lluar me grus hta Klodian Calamanin ne momentin qe ai do dilte nga qelia per te shkuar ne tualetet e burgut.

Mesohet se gardianet kane nderhyre menjehere por dy djemte nuk ndalonin se qelluari dhe ofenduari Klodian Calamanin duke e shtyre ne qeli qe mos ta linin te dilte per ne tualet.

Gjendja e tij duket mjaft e renduar per shkak dhe se te gjithe te burgosurit duan ta dhunojne ne momentin e pare qe e shohin qe po le qeline.