Plas mes turisteve nga Kosova dhe te rinjve nga Shëngjini (Video)

0
125

Katër të rinj janë proceduar penalisht nga Policia në Lezhë, pasi janë konf liktuar me njëri-tjetrin për motive të dobëta. Këta shtetas, dy vëllezër nga Kosova dhe dy vëllezër nga Shëngjini, janë kanë që lluar me njëri-tjetrin dhe për pasojë kanë përfunduar në spital.

Referuar njoftimit të Policisë, dy vëllezërit nga Kosova Çlirim dhe Qerim Zeneli, janë komfliktuar me dy vëllezërit nga Shëngjini Amarildo dhe Adriano Jushi.