Home News Rrezikoi jetën teksa griste flamurin serb, protestuesi në Tiranë bie me kurriz në tokë (VIDEO)

Rrezikoi jetën teksa griste flamurin serb, protestuesi në Tiranë bie me kurriz në tokë (VIDEO)

0
Rrezikoi jetën teksa griste flamurin serb, protestuesi në Tiranë bie me kurriz në tokë (VIDEO)

Protesta kundër Ballkanit të Hapur të thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha, është shoqëruar me një incident.

Pasi një protestuesish dogjën njërin nga flamurët serbë të varur, një i ri nuk është mjaftuar me kaq.

Ai është ngjitur në një shtyllë ndriçimi për të grisur flamurin serb. Në një moment i riu varet mbi flamur i cili griset dhe ai përfundon me kurriz në tokë.

Nuk dihet nëse ky person ka pësuar dëmtime nga rënia nga lartësia.